Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Starter Technisch QA Consultant in Utrecht

Plaatsingsdatum 13-04-2016 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Utrecht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Interim met uitzicht op vast
Uren 40 Salaris 2150,- euro bruto per maand
Voor een van de snelst groeiende en meest succesvolle kwaliteits- en testdienstverleners in Nederland zijn wij op zoek naar beginnende Technisch QA consultants. Ben je bijna afgestudeerd en wil je graag verder ontwikkelen tot een it-tester dan is dit je kans.

Rol beschrijving
Vanuit de unit Quality Consulting helpen we opdrachtgevers grip te krijgen en te houden op hun softwareapplicatie portfolio.
Dit gebeurt veelal vanuit het uitvoeren van code analyses, het analyseren van applicatie architecturen en het uitvoeren van performance en security metingen om zo inzicht te geven in de robuustheid, onderhoudbaarheid, structuur en complexiteit.

Als beginnend Technisch QA consultant werk je samen met het team aan het beoordelen en verbeteren van de kwaliteit van de software van onze klanten. Je begint in het vakgebied door mee te werken aan het analyseren van code. Daarnaast werk je mee aan het inhoudelijk beoordelen van de applicatie architectuur en adviseer je kanten op basis van deze uitkomsten hoe te verbeteren. Je kunt je binnen het team op termijn ontwikkelen richting de rol van consultant die zelfstandig de klant adviseert en zijn ontwikkelproces en programmatuur naar een hoger kwaliteitsniveau brengt.


Profiel beschrijving
Wij op zoek naar gedreven, technisch georiënteerde talenten die zich vanuit een gedegen IT opleiding met een focus op software ontwikkeling verder willen ontwikkelen in de praktijk. Om op termijn onze klanten van een professioneel en onafhankelijk advies over bovenstaande onderwerpen te kunnen voorzien, bezit je naast goede technische skills ook uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt de potentie om zelfstandig trajecten uit te voeren en te begeleiden bij klanten waarbij je een commerciële houding hebt. Je hebt een duidelijke mening die je graag laat gelden en kunt je goed inleven in klanten en collega's. Je vindt het leuk om werkzaam te zijn in een team en samen met je collega's uitdagende vraagstukken te analyseren en op te lossen.


Kennis & ervaring
Een afgeronde HBO / WO opleiding richting Informatica of soortgelijk;

Jij weet alles van actuele ontwikkeltalen (Java/C# etc) en daarnaast is datamodellering niet vreemd voor jou;
Je hebt een brede kennis op het gebied van software ontwikkeling en ontwerp technieken;
Je bent nauwkeurig, hebt een actieve werkhouding;
Je bent leergierig en hebt de ambitie om te groeien tot consultant;
Je weet je communicatief goed uit te drukken en hebt een hoge mate van zelfstandigheid;
Het is een pré als je ervaring hebt met Webservices,Spring, Hibernate, Apache Maven, AngularJS, MS.NET, SQL


Het bedrijf
De opdrachtgever is een van de snelst groeiende en meest succesvolle kwaliteits- en testdienstverleners in Nederland. Omdat wij gespecialiseerd zijn in kwaliteitszorg en testen weet de markt, als het om een kwalitatief en onafhankelijk oordeel gaat, ons steeds weer te vinden. Wij verzorgen gecertificeerde trainingen, leveren & implementeren testtools en dragen zorg voor succesvolle uitvoering van test- en kwaliteitsprojecten.
Met onze internationale organisatie achter ons, zijn wij een betrouwbare en financieel stabiele partij. Wij gaan voor lange termijn relaties met onze klanten en medewerkers. Deze lange termijnfocus vertaalt zich terug naar onze open cultuur, transparantie en directe communicatielijnen door de gehele organisatie.


Hoofdkantoor voor de Nederlandse afdeling is gevestigd in Utrecht en na het volgen van de training kan je ingezet worden bij klanten op diverse locaties in Nederland.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden it; consultant; tester

Contactgegevens

Contactpersoon Benjamin Engels

Vestigingsplaats

Solliciteer