Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Promotiemedewerkers

Plaatsingsdatum 14-04-2016 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Apeldoorn Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 4 - 40 Salaris -
Ben jij communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Zoek je een uitdagende en flexibele bijbaan? Lees dan snel verder, want misschien is deze vacature dan wel iets voor jou!

Het bedrijf

Voor een full service media bureau zijn wij door heel Nederland op zoek naar promotiemedewerkers. De opdrachtgever is een innovatieve, online dienstverlener en zijn nu voor een nieuw product op zoek naar commerciële studenten. Het nieuwe product is gebouwd voor bezorg- en afhaalrestaurants.

De functie

Het is de bedoeling dat je alle horecazaken in een bepaald gebied afgaat. Per 4 uur zal je 15 locaties bezoeken. Meestal zitten horecazaken in dezelfde straat dus dat is natuurlijk makkelijk te doen. Lukt het je dan ook om iets te verkopen? Dan krijg je naast een marktconform salaris zelfs een bonus van 15 euro per verkochte target!

Als jij het goed aanpakt, kun je veel nieuwe klanten binnen halen. Daarnaast kan jij jouw uren flexibel indelen, een ideale bijbaan voor naast je studie!
Er kan elke dag na 16.00 uur gewerkt worden, en een shift duurt 4 uur.Functie eisen

• Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
• Communicatief sterk en representatief;
• Commerciële werkervaring;
• Flexibel en gedreven;
• Affiniteit met de horeca;
• Geen 9 tot 17 mentaliteit.

Sollicitatieprocedure
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een korte video pitch. Stuur jouw CV en korte motivatiebrief naar ons op door op deze vacature te reageren. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen, waarna je een uitnodiging van ons ontvangt voor het maken van de video pitch.

We kijken ernaar uit jouw reactie te ontvangen!Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Stuur dan een mailtje naar apeldoorn@recruitastudent.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden #Bijbaan #Apeldoorn #sales #student

Contactgegevens

Contactpersoon Ayla Hennes

Vestigingsplaats

Solliciteer