Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Intern Accountmanager

Plaatsingsdatum 05-04-2016 Functiecategorie Bank & Verzekeringen
Standplaats - Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 - 24 Salaris -
Ben jij ondernemend en beschik je over overtuigingskracht? Beschik jij over WFT Basis, WFT Particulier en WFT Zakelijk? Voor een groot verzekeringskantoor in Den Bosch zijn we op zoek naar een intern accountmanager, lees snel verder!


Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een groot verzekeringskantoor in Den Bosch dat zich richt op het adviseren in financiën. De opdrachtgever adviseert in pensioen en arbeidsongeschiktheid, maar biedt ook (schade)verzekeringen specifiek toegespitst op de klant.

De baan:
Als intern accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke relaties op het gebied van risicobeheer. Hierbij ondersteun je de accountmanager bij het beheren en acquireren van relaties en bent samen met de accountmanger het aanspreekpunt van de klant. Daarbij acteer je klantgericht en identificeer je van nature nieuwe kansen. Tevens beheer je de bestaande verzekeringsportefeuille en bouw je deze uit.

Jij beschikt over:
Overtuigingskracht, je bent tevens klant- en resultaatgericht en weet vanuit zowel je professie als vanuit commercieel oogpunt in te springen op de wensen van de klant. Je hecht belang aan professionele ontwikkeling en bovendien zijn innovatief denken en handelen voor jou vanzelfsprekend.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau door vakopleiding en relevante werkervaring;
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden;
  • WFT Basis, WFT Schade Particulier en WFT Schade Zakelijk;
  • Affiniteit met compliance aangelegenheden.

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct. Meer informatie? Neem contact op met Recruit a Student Eindhoven via eindhoven@recruitastudent.nl of bel naar 088- 522 00 40.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Bank & Verzekeringen
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden #intern #accountmanager #WFT #verzekering #WFTbasis #commercieel #medewerker #acquisitie

Contactgegevens

Contactpersoon Vaun van der Pol

Vestigingsplaats

Solliciteer