Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoopmedewerker gezocht in Tilburg

Plaatsingsdatum 03-05-2016 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Tilburg Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Interim met uitzicht op vast
Uren 20 - 24 Salaris Marktconform
Het bedrijf
Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende zorgorganisatie die passende zorg en huisvesting biedt aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Het werkgebied van de opdrachtgever is de provincie Noord-Brabant. Circa 5000 medewerkers dragen op professionele wijze bij aan de missie om volwaardig burgerschap voor hun cliënten te realiseren.
De afdeling Inkoop is onderdeel van de directie Huisvesting en Bedrijfsdiensten van de opdrachtgever. Deze directie omvat bedrijfsdiensten op de onder meer de volgende terreinen: Huisvesting, ICT, Finance, Facilitair, Inkoop en Projecten. De afdeling Inkoop is gevestigd te Tilburg.

Functie omschrijving
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor contractbeheer, de inkoopadministratie en je verleent ondersteuning aan de inkopers. Verder bestaan een groot deel van je werkzaamheden uit het plaatsen van bestellingen en orders en andere (administratieve) werkzaamheden gerelateerd aan het inkoopproces. Je voorziet budgethouders en inkopers gevraagd en ongevraagd van advies en ondersteuning. Als inkoopdeskundige lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling, professionalisering en digitalisering van de afdeling inkoop en de inkoopadministratie.

Contractbeheer
Je verzamelt gegevens betreffende leverancierscontracten, leveringsafspraken en de leveringsprocedures. Je zorgt dat deze gegevens beschikbaar zijn en actueel blijven. Je bewaakt leverings- en contractafspraken in de vorm van het uitzetten van leveranciersbeoordelingen. Je neemt tijdig actie bij contractopzeggingen en contractverlenging.

Inkoopadministratie
Je beheert de inkoopadministratie, coördineert bestellingen en plaatst orders. Je onderhoudt contact met bestellers en leveranciers over orders. Je controleert inkoopfacturen en ondersteunt bij de interne doorbelasting en de facturering van kosten.

Administratieve ondersteuning
Je verleent administratieve ondersteuning aan de Inkopers en de Manager Inkoop in de vorm van; in overleg met de budgethouders en inkopers opzeggen van contracten, bezwaarbrieven met betrekking tot o.a. indexeringen en het verzamelen, versturen en archiveren van aanbestedingstukken.


Functie eisen

  • Je bent enthousiast en zelfstandig
  • Je denkt in oplossingen en bent pro-actief
  • Je houdt overzicht en kan snel schakelen tussen verschillende vragen en onderwerpen
  • Je werk- en denkniveau is minimaal op MBO 3 niveau
  • Je hebt een passende (voor) opleiding in de richting van economie of logistiek
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen een inkoopafdeling
  • Een NEVI/inkoopopleiding is een pré

 

Wat bieden wij?
Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een gezonde en vooruitstrevende organisatie waarin kwaliteit van zorg- en dienstverlening centraal staat. De organisatie is dynamisch, er worden continu nieuwe projecten opgestart en ruimte gegeven aan goede initiatieven van medewerkers. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer. Het betreft een tijdelijk dienstverband (circa 20 tot 24 uur per week), in eerste instantie voor een jaar, in verband met werkzaamheden waarvan vooralsnog geen duidelijk beeld bestaat over continuïteit en omvang.

Wij bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden conform de CAO-gehandicaptenzorg (o.a. aantrekkelijke reiskostenregeling en eindejaarsuitkering) dat kan worden aangevuld met het meerkeuzesysteem. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 (max. € 2574,-).


Solliciteren
Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel niet en solliciteer direct! Bel naar 013 7620740 of mail naar tilburg@recruitastudent.nl. Tot snel!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Financiele dienstverlening
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden #inkoper #bijbaan #parttime #tilburg #inkoop #logistiek #logistiekebijbaan #werk

Contactgegevens

Contactpersoon Thirza Houtzager

Vestigingsplaats

Solliciteer