Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Commerciële toppers gezocht voor nieuwe (bezorg- en afhaal)dienst in de horecabranche

Plaatsingsdatum 18-03-2016 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Tilburg Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 8 - 24 Salaris Marktconform
Het bedrijf
Voor een full service media bureau zijn wij door heel Nederland op zoek naar gedreven sales toppers! Studenten die beschikken over een gezonde portie overtuigingskracht en waarbij het verkopen in het bloed zit. De opdrachtgever is een nieuwe speler in de online bezorg- en afhaalbranche. Zij hebben een nieuwe dienst ontwikkeld. Daarom zijn zij op zoek naar commerciële studenten die alle bezorgrestaurants in Nederland op de hoogte stellen van de nieuwe dienst, en hen de mogelijkheid te bieden zich hierbij aan te sluiten.

De functie
Ben jij communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Het is de bedoeling dat je betreffende horecazaken in een bepaald gemarkeerd gebied bezoekt. Per 4 uur dienen er 15 locaties bezocht te worden. Meestal zitten horecazaken redelijk in dezelfde straat, dus dat is makkelijk te doen. Lukt het je dan ook om daadwerkelijk iets te verkopen? Dan krijg je zelfs een bonus van 15 euro (!) per verkochte ‘’target’’ bovenop je marktconform salaris!

Zoals bij veel andere opdrachtgevers het geval is, is het dus niet zo dat je alleen betaald krijgt op het moment dat je iets verkoopt. De 4 uur worden sowieso uitbetaald, en als jij het goed aanpakt en de juiste kwaliteiten hebt, kun je rekenen op die dikke bonus!

Daarnaast kan jij jouw uren flexibel indelen! De ideale bijbaan voor naast jouw studie! Er kan elke dag na 16.00 gewerkt worden en een shift duurt 4 uur.

Functie eisen
• Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
• Communicatief sterk en representatief;
• Commerciële werkervaring;
• Flexibel en gedreven;
• Affiniteit met de horeca;
• Geen 9 tot 17 mentaliteit.

Sollicitatieprocedure
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een video pitch. Stuur eerst jouw CV en korte motivatiebrief naar ons op via deze website. Na een telefonische intake ontvang je van ons een uitnodiging voor het maken van een video pitch.

Heb jij zin om op een leuke, gezellige en bovenal flexibele manier een lekker zakcentje te verdienen? Vind je het fijn om niet binnen 4 muren te werken en zit het verkopen jou in het bloed? Reageer snel via de site en wie weet ben je zeer binnenkort aan het werk in de leukste stad van Nederland ;-)

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Fast Moving Consumer Goods
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden #werk #tilburg #verkoop #commercieel #bijbaan #bonus #nieuwedienst #commercieletoppers

Contactgegevens

Contactpersoon Thirza Houtzager

Vestigingsplaats

Solliciteer