Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Promotor Direct Sales

Plaatsingsdatum 18-03-2016 Functiecategorie Marketing
Standplaats Eindhoven Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Houd jij van hard werken, veel geld verdienen, gezelligheid en werken wanneer je wilt? Wil jij het gezicht zijn van een dagblad en wil jij vast je toekomstige vakanties terug verdienen?

Dan kun jij voor een promotiebedrijf aan de slag als Direct Sales Promotor in de regio Eindhoven.


Over het bedrijf:

Je zal voor een groot promotie- en marketingbureau werken dat gespecialiseerd is in de directe werving van leden voor A-merken op verschillende locaties. Het is een jong bedrijf met een informele sfeer. Naast een vast salaris werkt het bedrijf met bonussystemen, waardoor je veel geld kunt verdienen.


Over de functie:


Als promotor ga je de uitdaging aan om individuele- en teamtargets te behalen. Om van jou de beste verkoper te maken, doorloop je eerst een traineeship waarin je onder andere trainingen krijgt in sales en communicatieve vaardigheden. Als je jouw traineeship succesvol doorloopt, ontvang je een officieel salescertificaat waarmee je bij sommige opleidingen studiepunten kan verdienen. Hiernaast staat het certificaat goed op jouw CV!

Wie ben jij?

• Gedreven
• Resultaatgericht
• Commercieel
• Je houdt van gezelligheid en werken in een team

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Recruit a Student Eindhoven via eindhoven@recruitastudent.nl of bel naar 088- 522 00 40.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Vaun van der Pol
Solliciteer