Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Bijbaan: Meubel verkoper gezocht in Den Bosch!

Plaatsingsdatum 22-10-2015 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats 's-Hertogenbosch Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 2 - 12 Salaris -
Het bedrijf

Een meubelspecialist.

Functie
''Ben jij die creatieve en commerciële student/verkoper die wij zoeken? Deze bijbaan is uitermate geschikt voor studenten die commerciële werkervaring op willen doen. Wij gaan samen met jou aan de slag om jouw prestaties te optimaliseren, zodat je kunt slagen als succesvol verkoper!''

Als meubelverkoper ben jij het visitekaartje van onze winkel en ben jij continu bezig met het inspireren van onze klanten. Daarbij acteer je zeer klantgericht en is jouw focus gericht op het behalen van resultaten. Je spreekt proactief alle klanten aan die de winkel bezoeken en gaat met hen in gesprek om hun behoefte te inventariseren. Vervolgens zorg jij voor een advies op maat en kom je tot een aantrekkelijke offerte. Je brengt je passie voor meubelen en creativiteit over op de klant.

Uiteindelijk zorgt jouw aanpak ervoor dat je bezoekers om weet te zetten in klanten en jouw verkoopgesprekken resulteren in mooie, getekende orders. Je bezorgt jouw klanten een goed gevoel en zorgt er voor dat ze naar huis gaan met een glimlach op hun gezicht.

Functie-eisen

Je bent klantvriendelijk en servicegericht. Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je sociaal en contactueel sterk.

  • Je hebt MBO-4/HBO/WO werk- en denkniveau met een commerciële studieachtergrond;
  • Relevante werkervaring, commercieel of horeca;
  • Je bent minimaal één zaterdag en/of zondag per week beschikbaar. Ook is werken op koopavonden en feestdagen voor jou geen probleem.

Werkdagen
Werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag en koopavonden. Ook werken op feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren! Het behalen van commerciële doelen geeft je dan ook een kick. Deze functie is zeer geschikt voor studenten die in het weekend willen bijverdienen, maar ook aan hun commerciële werkervaring willen werken.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden #verkopen #sales #bijbaan #denbosch #werken #meubel #verkoper

Contactgegevens

Contactpersoon Linda Fait

Vestigingsplaats

Solliciteer