Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: BIJBAAN: Een vliegende start als .NET developer naast je studie!

Plaatsingsdatum 11-03-2016 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Groningen Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
VACATURE: Een vliegende start als .NET developer naast je studie!


Zijn ze bij dit bedrijf opzoek naar jou?

In je functie als .net developer maak je deel uit van de ontwikkelafdeling met een primaire focus op web-technologie. Met je collega’s ontwikkelaars bouw en onderhoud je componenten die de digitale voordeur vormen van onze organisatie. Jouw oplossingen spelen een cruciale rol in onze dialoog met klanten en keten partners. Voor klanten ontwikkel je .net maatwerk in ons content management systeem Sitecore en voor ketenpartners en onze apps realiseer je webservices om op aan te sluiten. In onze werkwijze hebben we veel aandacht voor ieders expertise en inbreng en voor jou kan dit de ideale manier zijn om het geen dat je tijdens je studie informatica leert toe te passen, welkom in de echte wereld! Door verschillende expertises en ideeën te combineren ontstaan de beste oplossingen. Daarom staat Agile werken bij ons hoog in het vaandel. Je werkt dan ook dagelijks in SCRUM teams met collega’s met verschillende expertises en van andere afdelingen samen, met je team analyseer je vraagstukken, bedenk je oplossingen en ben je verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie. Naast je SCRUM team werk je uiteraard samen met je collega ontwikkelaars en zorg je er samen voor dat de kennisniveau zich verder ontwikkelt. Zo kun je meekijken op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je coacht elkaar en je bedenkt samen standaarden en richtlijnen die bijdragen aan de kwaliteit - en beheersbaarheid van gekozen oplossingen.

Hoe jouw perfecte baan er uit ziet? Nou zo dus:

De afdeling Softwareontwikkeling is onderdeel van het cluster informatievoorziening. Het cluster Informatievoorziening houdt zich bezig met informatietechnologie. Informatietechnologie wordt als middel steeds belangrijker om de doelstellingen van een onderneming te realiseren. De ontwikkelingen in dit domein gaan steeds sneller en nemen bijna exponentieel toe. De afdeling Softwareontwikkeling Web is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en testen van de programmatuur die gebruikt wordt binnen de organisatie. Op alle locaties zijn ontwikkelteams actief met elk hun eigen aandachtgebied. In Groningen worden alle ontwikkeling op web-gebied uitgevoerd. Doordat je al tijdens je studie relevante werkervaring opdoet kun je niet alleen geld verdienen met het geen dat je leuk vindt, je bouwt ook meteen een goed CV welke je kansen op de arbeidsmarkt voor de toekomst kunnen vergroten!


Interesse in de functie? Dit zoeken we in jou:

  • Een enthousiaste nieuwe college met enige kennis van .net systeem ontwikkeling.
  • Ervaring met Sitecore en of Oracle Service Bus zou mooi zijn, maar hierin willen we jou natuurlijk ook nog veel leren!
  • HBO/Academisch werk –en denkniveau.
  • Kennis van en inzicht in diverse technieken (programmaontwerp en – bouw, modellering en systeemontwikkeling).
  • Kennis van SOAP, webservices, XML, HTML, CSS, Javascript en Ajax is een dikke vette pre.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ICT, Bijbaan, Student, Informatica

Contactgegevens

Contactpersoon Max Pieter Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer